Moderní nábytek CALDO v designu přírodního dřeva

Moderní nábytek Caldo s dekorem přírodního dřeva

Teplé barvy přírodního dřeva, minimalistický design a originální jednoduchost - to jsou jen některé z rysů kolekce nábytku CALDO, moderního nábytku v dekoru dřeva. 

Moderní stoly, police, skříně, vitríny, postele, komody a skříňky CALDO s dekorem přírodního dřeva, jsou výsledkem práce nejlepších specialistů  značky KONSIMO - návrhářů zaměřených na funkčnost, módní design a trvanlivost nábytku.

Díky použití inovativních výrobních technologií se nábytek CALDO vyznačuje vysokou přesností, dlouhou trvanlivostí a perfektním zpracováním detailů. Použití kvalitních dveřních závěsů, nastavitelných ve třech osách, tichých kuličkových pojezdů zásuvek, umožňujících plný výsuv a nastavitelných nožiček je samozřejmostí, která jen dotváří efekt nábytku z vyšší třídy.

Stabilní struktura, díky speciálnímu upevnění zadní části skříní, zaručuje mnoho let používání - nábytek si zachovává svůj tvar a atraktivní vzhled i při intenzivním používání.

Nábytek má certifikáty shody se směrnicemi REACH - suroviny nejvyšší kvality, zcela nezávadné pro zdraví.
Tyto certifikáty potvrzují, že surovina (nábytková deska) použitá k výrobě splňuje bezpečnostní požadavky a přísné požadavky na emise formaldehydu obsažené ve směrnicích REACH.

Moderní nábytek CALDO představuje nabídku pro každý rozpočet - navržen pro náročné uživatele kteří zároveň hledají rozumnou cenu.