Kočičí stromy FEANDREA

KOČIČÍ STROMY ZNAČKY FEANDREA

 

Sdílíte společnou domácnost s kočkou? Máte pocit že celý její den se skládá z odpočinku a jídla?

Věřte tomu nebo ne, i ta Vaše "lenivá" kočka žijící pouze v bytě má potřebu si někde zašplhat, protáhnout si tlapky a přibrousit drápky. K tomuto účelu se, ne zrovna ideálně, hodí Váš stávající nábytek. Skříňka nahradí strom na který je potřeba vylézt a sedací souprava je zase ideální na kočičí manikůru...

Pokud se chcete vyhnout tomu aby Vaše kočičí spolubydlící ničila nový nábytek, nebo jí chcete poskytnout prostor pro dovádění, který nejlépe vyhovuje jejím potřebám, máme pro Vás kočičí stromy značky FEANDREA


 

Každý tygr domácí potřebuje pro správný tělocvik a zábavu několik cvičebních náčiní které jí nahrazují přirozený pohyb v přírodě.

 

Prolézání mezi větvemi stromu při lovu ptáčků může nahradit šplhání mezi jednotlivými patry kočičích stromů.

Bezpečné místo pro odpočinek v koruně stromů nahrazují měkké a bezpečné vyvýšené pelíškyze kterých má Vaše šelma přehled o okolí aniž by musela vstávat.

Úkryt před predátory zase simulují domečky ve kterých se kočičky cítí opravdu bezpečně.

Měkkou kůru stromů, ideální pro kočičí manikůru, nahrazují sloupky a škrabadla které jsou omotány sisalovým provazem. Ten kočky láká ke škrábání a vaše zbrusu nová sofa bude tak ušetřena kočičí péče.

Velký důraz by měl být také kladen na bezpečnost. Proto by kočičí každý strom měl mít širokou a těžkou základnu a soupravu pro připevnění ke zdi. S těmito bezpečnostními prvky nepřevrhne kočičí strom ani kočka Koule.

V přírodě je pro každou malou kočkovitou šelmu běžný pohyb v korunách stromů, kde si shání obživu a hledá úkryt. Poskytněte Vaší domácí šelmě také pocit jako by byla ve svém přirozeném prostředí a dopřejte jí radost z pohybu který z ní zase na chvíli udělá divokou královnu koruny stromů.

Všechny kočičí stromy značky FEANDREA splňují výše uvedené požadavky a vaši kočičí kamarádi Vám budou vděční, když jim pořídíte tak skvělé cvičební náčiní.

MŇAU