Káva a čaj - Džezvy

Jedním z nejstarších způsobů přípravy kávy je ten v džezvě. Hojně se používá nejen v Turecku, ale i Řecku, Indii a arabských zemích. Nejlépe se káva v džezvě připraví v horkém písku zahřátém na 160-180 s. C., ale můžete ji samozřejmě připravit i na běžném sporáku.

 

 

Nejprodávanější

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem

  • Milk - džezva 0,5 l DSKK_DS12667895
    Milk - džezva 0,5 l
    Skladem (1 ks) Značka: KORKMAZ

    Džezva vyrobená z kvalitní nerezové oceli s leštěným povrchem.

    Původně: 569 Kč
    Ušetříte: 290 Kč (–51 %)

    279 Kč
  • Orbit - džezva 4 šálky DSKK_DS28760354
    Orbit - džezva 4 šálky
    Skladem (1 ks) Značka: KORKMAZ

    Původně: 409 Kč
    Ušetříte: 190 Kč (–46 %)

    219 Kč

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem